Kontakt ejendomsfunktionær
 
 
 

Om os

Bedst på nettet 2013

Tilføjet: 13. januar 2013 - 10:48

Media _1681961_bedst _logo _mw 425_mh 213

Vi har brug for din hjælp til at udvikle vores hjemmeside, så vi kan blive "Bedste boligorganisation på nettet"
 
Send dine bemærkninger eller ideer til Mogens R. Aaskov pr. mail til mra@slagelsebolig.dk

I samarbejde med Rambøll Danmark arbejder BL (Danmarks Almene Boliger) for at gøre boligorganisationernes kommunikation på nettet så god som mulig. Rambøll har med stor succes siden 2001 varetaget samme opgave for de offentlige hjemmesider, og resultatet har vist en markant bedre digital kommunikation i kommuner, ministerier, styrelser osv. Konceptet hedder "Bedst på nettet" i offentligt regi. Nu kommer så "Bedste boligorganisation på nettet".

De tilmeldte boligorganisationer vil få screenet deres hjemmesider i marts og april 2013, og i slutningen af perioden vil de blive kontaktet og få mulighed for at kommentere screeningsresultatet - med henblik på hvilke forbedringer af den pågældende boligorganisations hjemmeside, som straks kan gennemføres. Hele screeningsforløbet fortages af Rambøll.

Konkurrencen er opdelt i to kategorier: Boligorganisationer med under 5.000 boliger og boligorganisationer fra 5.000 boliger og op. Der uddeles fra 0 til 5 "net-stjerner". På baggrund af screeningen nomineres tre boligorganisationer i hver kategori til titlen "Bedste boligorganisation på nettet 2013". Vinderne vil i august 2013 kåres på BL's Forvaltningskonference.

Hjælp os til at blive bedst på nettet - til gavn for dig.


« Gå tilbage