Kontakt ejendomsfunktionær
 
 
 

Om os

Fremtidens selskab for dig

Tilføjet: 27. maj 2013 - 16:02

Vision 2017 - Fremtidens selskab for dig !

_MG_8515

Vi har gennem de sidste par år arbejdet med at udvikle vores selskab – til gavn for vores beboere. Dette arbejde er samlet i vores nye Vision 2017, som blev godkendt på det ordinære repræsentantskabsmøde den 25. maj 2013.

Det har været vigtigt for os, at det ikke blot blev til fine ord på et stykke papir, men en plan som er handlingsorienteret og målrettet mod opfyldelse af vores Vision 2017, som i fire udsagn kan formuleres således:

• Vi er en top-professionel virksomhed – med styr på fundamentet

• Vi påvirker udviklingen – lokalt, regional og nationalt

• Vi har fokus på service – baseret på lyst og viden

• Vi finder attraktive fælles løsninger – med plads til individualitet

Vision 2017 er blevet til i en styret proces, hvor ca. 30 personer fra organisationsbestyrelsen,  afdelings-bestyrelser, viceværter,  rengøring,  servicemedarbejdere,  administrationen og ledelsen har deltaget.  Det vil sige, at alle grupper af beboere og medarbejdere har været repræsenteret.

Planerne er klar og der er konkrete handlinger bag visionen. Du kan se hele materialet med handlinger og tidsplan på www.sb-web.dk/vision

I forbindelse med præsentationen af den nye vision, har vi fået udarbejdet tre små tegnefilm, der skal beskrive selskabet nu og i fremtiden, se tegnefilm her.

Slagelse Boligselskab er under forandring til gavn for vores beboere, og vi har et klart ønske om at bidrage lokalt med store helhedsplaner, som kan sikre flere arbejdspladser til Slagelse.

Vi har igangsat fire store renoveringsprojekter i kommunen.

Renovering af Sydbyen afdeling 12 til en samlet anlægsudgift på kr. 220 mio.
Renovering af Slotsvænget afdeling 3 til en samlet anlægsudgift på kr. 80 mio.
Renovering af Grønningen afdeling 10 til en samlet anlægsudgift på kr. 110 mio.
Fjernvarmekonvertering i tre afdelinger til en samlet anlægsudgift på kr. 20 mio.

Alle projekter gennemføres over de næste 2 år. Du kan læse mere om projekterne og følge processen her.

Ønsker du flere oplysninger om ”Fremtidens selskab for dig”, er du velkommen til at kontakte direktør Arne Juul, eller ønsker du flere oplysninger om renoveringsprojekterne er du velkommen til at kontakte teknisk chef Mogens R. Aaskov.


« Gå tilbage