Kontakt ejendomsfunktionær
 
 
 

Om os

Slagelse Boligselskab udvider - Skovlunden

Tilføjet: 4. juni 2018 - 10:25

Slagelse Boligselskab udvider med endnu et nybyggeri
- 22 seniorboliger på vej

Den 28. maj 2018 godkendte Slagelse Byråd, at Slagelse Boligselskab kan bygge 22 seniorboliger i det nye boligområde kaldet Skovbrynet. Skovbrynet er beliggende i den østlige del af Slagelse, og afdelingen med de 22 seniorboliger skal hedde Skovlunden.

Seniorer på 60+
Målgruppen for de nybyggede rækkehuse er seniorer på 60 år eller derover. Det kan f.eks. være nogle som ønsker at flytte fra deres parcelhus, og vil bevare nærheden til naturen i form af egen – mindre – have og skoven som vil omringe hele det nye boligområde.
Boligernes størrelse kommer til at være brutto ca. 105m2, og vil være placerede så de omringer en grønning, der skal fungere som et fællesareal.

Det forventede lejeniveau er på ca. 7.500 kr. pr. måned, ekskl. forbrug.

Opskrivning til Skovlunden:
Man kan på nuværende tidspunkt ikke foretage en reel opskrivning på ventelisten til Skovlunden. Slagelse Boligselskab tilbyder dog, at man gratis kan skrive sig på en interesseliste.

Når man skriver sig op på denne interesseliste, bliver man kontaktet når den reelle opskrivning starter, og man kan herefter skrive sig op på ventelisten til Skovlunden.

Første spadestik forventes taget ultimo 2018 med indflytning efteråret 2019.

Du kan skrive dig på interesselisten ved at kontakte Slagelse Boligselskab på:
slagelsebolig@slagelsebolig.dk eller tlf. 58 53 44 41.

Læs mere om Skovlunden her!

Skovlunden Picture


« Gå tilbage