Kontakt ejendomsfunktionær
 
 
 

Om os

Sportscollege: Så er arbejdet i gang

Tilføjet: 29. juni 2015 - 15:02

Sportscollege i Slagelse – nu er arbejdet i gang!

Fredag den 26. juni 2015, blev arbejdet sat i gang. Hele 3 spadestik blev det til, da Slagelse Kommune og Slagelse Boligselskab satte arbejdet i gang, med ”første spadestik” arrangementet.

Omkring 100 initiativtagere fra Slagelse Kommune og Slagelse Boligselskab, entreprenører, idrætsudøvere og andre interesserede deltog i fredags, da arbejdet med Sportscollege blev sat i gang. Og efter en behørig nedtælling fra 3, blev de første 3 spader sat i jorden af henholdsvis Borgmester Stén Knuth, formand for Kultur-, Turisme- og Fritidsudvalget Troels Christensen og Slagelse Boligselskabs direktør Arne Juul.

Gode rammer for unge talenter
Sportscollege skal være med til at tiltrække og fastholde unge studerende til Slagelse Kommune. Når rammerne er gode for unge eliteidrætsudøvere, har de nemmere ved at se sig selv i Slagelse.

”Vi vil rigtig gerne skabe nogle gode rammer for vores unge talenter. Så vil vi meget gerne have, at de bliver boende i kommunen og studerer på grund af de gode boligforhold. Og forhåbentligt kan vi også tiltrække folk fra resten af Sjælland og udenlandske studerende”, sagde Troels Christensen.

Slagelse Boligselskab står for opførelsen af de 73 ungdomsboliger, som forventes at stå klar til indflytning i august 2016.

”I Slagelse Boligselskab er vi glade for at være med til at understøtte udviklingen af uddannelsesinstitutionerne og sporten i Slagelse. Derfor har vi valgt at opføre 73 ungdomsboliger, som er målrettet både eliteidrætsfolk, men også øvrige studerende, som bliver tiltrukket til byens uddannelsesinstitutioner. Sportscollege skal være med til at samle de professionelle sportstalenter og øvrige studerende, og det kan dermed give et godt fællesskab til unge, som er i byen i en kortere eller længere periode”, udtaler direktør Arne Juul Slagelse Boligselskab.

Det bliver outstanding på rigtig mange måder!

Borgmester Stén Knuth kunne heller ikke skjule sin glæde, da han indlod arrangementet med sin tale:

”Med et sportscollege skabes grundlag for eliteidræt, uddannelse og vinderkultur. I Slagelse kommune sparkes det bl.a. ind i folkeskolen, når Slagelse Kommune til august opretter sin første eliteidrætsklasse på på Nymarkskolen. Som en del af fødekæden til det ny sportscollege,” sagde borgmesteren og sluttede af med at fastslå: ”Jeg glæder mig helt vildt til at se det færdigt. Det bliver outstanding på rigtig mange måder”.

 

HP1
Fra venstre ses:
Borgmester Stén Knuth, formand for Kultur-, Turisme- og Fritidsudvalget Troels Christensen og Slagelse Boligselskabs direktør Arne Juul« Gå tilbage