Kontakt ejendomsfunktionær
 
 
 

Om os

Varmestyring

Tilføjet: 24. oktober 2013 - 14:07

Beboere i Slotsvænget og Grønningen stemmer ja til prognosestyring af varmen.

I to boligafdelinger tilhørende Slagelse Boligselskab har beboerne stemt ja til at optimere sit energiforbrug. Beboerne vil være en aktiv del i projektet som går ud på at optimere varmen med hjælp af vejrprognoser.

Det bliver stadig vigtigere at holde øje med sit varmeforbrug for både beboer og boligselskaber. Incitamenterne er ikke kun
økonomiske, det er også vigtig at tænke over de udslip som ikke kun påvirker det globale klima men også det lokale miljø hvor varmesystemer, foruden CO2 også udleder kvælstof og svovl, stoffer som kan have en meget negativ påvirkning på menneskers helbred.

Slagelse Boligselskab arbejder målrettet med at modernisere sine boligafdelinger og de to boligafdelingerne, Slotsvænget og Grønningen vil blive renoveret de kommende år.  Som en del af denne renovering har vi været i dialog med vores beboere
som har vedtaget foranstaltninger til at øge energieffektiviteten, siger Mogens Aaskov teknisk chef.

Det ville være nemt at reducere energiomkostningerne ved at sænke varmen for vores lejere, men det er stadig vigtig at holde en god komfort og vi tog spørgsmålet op med beboerne om de ville være med til at optimere varmen, og et flertal besluttede at det var en god idé.  Vi vil nu uddanne vores ejendomsfunktionærer til at håndtere det nye system, og i samarbejde med bestyrelsen og beboerne fastlægge det nødvendige varmebehov.

Med eGain forecasting™ styres det fremtidige varmebehov med hjælp af vejrprognoser og på baggrund af den varme som beboerne ønsker. Ved hjælp af målinger fra det lejemål der ligger længst væk fra varmecentralen fastlægges det nødvendige varmebehov til hele afdelingen. eGain optimere varmen så det unødvendige overskudsvarme undgås. Projektet med eGain forecasting™ går i gang nu i november og vil køre i mindst tre år.

Vi er meget glade for at Slagelse Boligselskab sammen med deres lejere har valgt eGain forecasting™. Sammen kan vi spare på energien, og få et bedre indeklima og bidrage til et bedre klima. Vi er imponerede over det store engagement, der udvises blandt medarbejdere og beboerne i Slagelse Boligselskab om energi -og miljøspørgsmål, og vi ser frem til et spændende projekt sammen med dem, siger Johan Fäldt på eGain Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst:

Johan Fäldt, eGain Danmark A/S, tlf. 22 74 34 70.
Mogens Aaskov, Slagelse Boligselskab tlf. 58 55 11 45

Se film om eGain forecasting (7 min) http://www.egain.se/da-dk/film

eGain er et Svensk, internationalt virksomhed og vores løfte er at vare den mest ambitiøse  samarbejdspartner for miljøbevidste ejendomsselskaber. Vi har arbejdet specialiseret med prognosestyring for opvarmning af etageboliger siden 1994. eGain forecasting™ mindsker klimapåvirkning fra snart 3 000 ejendomme i Sverige og øvrige Europa.


« Gå tilbage